miercuri, 10 aprilie 2013

Cheesecake Dukan cu fructe Goji

Pentru iubitorii de dulciuri aceasta reteta este absolut delicioasa si bineinteles fara sa se depuna pe ici pe colo.
Eu am terminat Dieta Dukan, dar am hotarat sa continui in mare parte cu acelasi ritm si stil de a manca.In principal pentru ca e si pacat dupa ce m-am obisnuit asa in timp de aproape 6 luni sa renunt.
Ca si reguli pentru un stil de viata Dukan, am pastrat ziua de proteine - Joi - cele 3 linguri de tarate pe zi (cu iaurt degresat de obicei), am crescut la 3 mese de sarbatoare pe saptamana (de la 2 din consolidare), si in rest incerc sa mananc ca si in dieta, fara prajeli, dulciuri, etc.

Pentru aceasta prajitura am folosit:
Pentru blat:

  • 3 albusuri de ou
  • 3 linguri de tarate de ovaz
  • 1 lingura de amidon
  • un strop de indulcitor (eu folosesc lichid)
Bateti cele 3 albusuri spuma si incorporati taratele, amidonul si indulcitorul.Puteti inlocui amidonul cu 1 lingura de cacao degresata.Puneti compozitia intr-o tava de copt si bagati blatul pentru 10-15 minute in cuptor.

Pentru crema de branza:

  • 500 g branza dietetica
  • 2 linguri de fructe de Goji
  • esenta de vanilie
  • indulcitor dupa gust
Amestecati toate ingredientele si puneti compozitia peste blat.Mai lasati prajitura in cuptor 20-30 de minute.

Fructele de Goji se vom umfla ca si stafidele, au o aroma delicioasa in cheesecake.
Pofta buna!