Dupa cateva vizite la diverse macelarii am gasit la una pe Bd Corneliu Coposu cu o gama larga de produse.
Ingrediente :
- cotlete de berbecut, 4-5 bucati
- sare si piper
- 1-2 linguri ulei de masline
- 1 mana de fistic curatat
- 2-3 linguri de ulei de masline
- 1 mana de frunze de menta
- 3-4 frunze de busuioc
- sare, piper
Sos de iaurt:
Asezona cotletele de berbecut si apoi le calim in putin ulei de masline.Le lasam deoparte pana se racesc.
Pentru sosul de iaurt maruntim in mojar frunzele de menta, sare, piper si usturoi.Adaugam iaurtul si uleiul de masline.
Intre timp pasam in robot crusta : fistic, menta, busuioc, sare, piper, ulei de masline.
Imbracam cotletele de berbecut in crusta de fistic si le lasam 20-30 minute la macerat.
Apoi incingem cuptorul si bagam cotletele pentru 15-20 de minute.
Eu le-am servit impreuna cu sosul de menta si couscous.
Pofta buna!!!
Foarte buna reteta.Tocmai ce am terminat de mancat.Eu recomand sa dati carnea inainte prin mustar.Iese mai frageda.Eu dupa ce am prajit berbecutul in putin ulei,ca si tine,le-am pus 12 minute la cuptor pentru a oferi elasticitate carnei.
RăspundețiȘtergereMultumim ca ai impartasit cu noi aceasta magie de arome.Te pup:*