Ingrediente pentru o persoana:
- o bucata de muschi de vita, aproximativ cat palma
- ulei de masline+1 catel de usturoi - pasate
- o mana de frunze de rucolla
- 1 ou fiert
- 4-5 rosii cherry
- parmezan dupa gust
- ulei de masline extravirgin
- otet balsamic
- sare / piper
Pentru inceput tineti carnea la marinat pentru 30 de minute intr-o pasta facuta din 1 catel de usturoi pasat cu 2-3 linguri de ulei de masline si un praf de piper negru.
Intre timp asezati rucolla in farfurie, taiati rosiile cherry in jumatate si puneti-le peste salata.Presarati parmezan, putina sare, piper, ulei de masline si otet balsamic.
Daca nu aveti posibilitatea sa frigeti carnea pe gratar nu este o problema, o puteti prepara si in tigaia-gratar in casa.Asezati carnea in tigaie si lasati-o 5 minute fara sa umblati la ea.Intoarceti carnea dupa cele 5 minute si mai lasati-o inca 4-5 minute....in functie de cat de bine facuta o doriti.Nu pot sa spun ca stau cu ochii pe ceas...important este ca muschiul de vita sa fie fraged....in cazul in care este prea crud pentru gustul vostru, mai puneti-o putin in tigaie ;)...nu va vede nimeni, rezultatul final este important-sa va placa ce ati gatit ;)
Dupa ce ati luat-o de pe foc lasati-o 2-3 minute pana o taiati.Apoi taiati felii si asezati carnea peste salata.Asezati peste salata si oul fiert, taiat in patru.
Acum va asezati comod si savurati o salata delicioasa!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu