Ingrediente pentru jumatate de cocos :
- 1/2 pui / cocos portionat
- 4 catei de usturoi, pisat
- 2 lingurita de busuioc
- 2 lingurita de oregano
- 1 lingurita de cimbru
- piper proaspat
- 2 pahare de bere
- ulei de masline
Amestecati condimetele intr-un bol pana se formeaza o pasta.Puneti carnea in bol si ungeti-o cu amestecul de condimente.Lasati carnea la marinat cel putin o ora.
Scoateti carnea din frigider, turnati berea peste si omogenizati.
Pregatiti vasul roman pentru cuptor, lasandu-l pentru 20-30 de minute in apa acoperit complet.
Puneti carnea impreuna cu lichidul in care a stat la marinat in vasul roman, acoperiti si bagati vasul in cuptorul incins.Dupa 20-30 de minute luati capacul si lasati carnea sa se rumeneasca.
Berea ii da puiul o aroma deosebita si fragezeste carnea.
Temperatura la cuptor la cat trebuie sa fie setara?
RăspundețiȘtergere