Eu mi-am ales ziua de astazi si m-am rasfatat cu paste tuburi umplute cu ricotta si bruschete cu piure de usturoi si branza de capra.
Pentru inceput va trebuie usturoi.Eu am folosit o capatana pentru 4 bruschete...stiu, in farfurie sunt doar 3 :))...una din ele nu a mai apucat foto shootingul =))
Ingrediente pentru 4 bruschete mici:
- 1 capatana de usturoi - coapta intraga, fara a o curata, in folie de aluminiu aproximativ 30-40 min in cuptor
- 1 lingura de ulei de masline
- un praf de sare
- branza de capra
- 4 felii de paine
Coaceti usturoiul pana cand se inmoaie si scoateti pulpa acestuia.Amestecati-o cu uleiul si sarea.
Puneti feliile de paine in cuptor sa capete o crusta crocanta.
Scoateti painea si ungeti-o cu piureul de usturoi si taiati rondele de branza de capra.
Mai puneti bruschetele inca 3-4 minute in cuptor ca branza de capra sa se inmoaie.
Eu le-am servit pe pat de salata si prosciutto.
Sa aveti o zi minunata!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu