luni, 22 iulie 2013

Porumb copt condimentat

Profitati de porumb cat inca mai este sezonul si gasiti la piata.Dupa nenumarate randuri de porumb fiert am vrut sa incerc altceva.
Asa am dat peste o reteta in revista Good Food.Etapele sunt extrem de simple dupa cum urmeaza :

  • porumbul se coace la cuptor in folie de aluminiu
  • se face o pasta aromata care are la baza unt
  • condimentele le puteti alege in fuctie de preferinte
  • eu am ales urmatoarele : paprika, piper proaspat, tandoori masala, sare, 2 frunze de busuioc verde, 2-3 frunze de menta - toate acestea mozolite bine in mojar impreuna cu untul
  • aceasta pasta se pune peste porumbul in folie
  • lasati-l 30-40 de minute la cuptor
Il puteti servi simplu sau ca si garnitura.Se potriveste foarte bine cu carne sau il puteti adauga in salate si cuscus.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu