luni, 9 aprilie 2012

Pateuri cu carne

Runda a doua de pateuri a fost cu carne.Asa ca am mancat pateuri la felul principal si la desert :)))

Aluatul este cel de la pateurile cu crema de branza, ca aici .Am facut 4 pateuri mici si 2 mari.

Pentru umplutura :

  • 150 g carne tocata (eu am avut ameste de porc+vita)
  • 1 ceapa, tocata marunt
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ciuperca
  • cimbru
  • sare
  • piper
Am pus ceapa la calit, cand a devenit transparenta am adaugat usturoiul.Dupa un minut am pus carnea tocata, ciuperca tocata marunt si condimentele.Le-am lasat pe foc pana s-a facut carnea bine, am umplut pateurile, le-am uns cu ou si le-am bagat in cuptor pentru 30 de minute.
Si asa am avut un pranz format din pateuri :)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu