marți, 5 iulie 2011

Dovlecei a la grecque

Desi nu pare la prima vedere, aceasta reteta face parte din dieta lui Montignac.Se apropie cumva de reteta de sufleu,dar e mult mai simplu de preparat.
Ingrediente pentru 4 portii:
  1. 1,2 kg dovlecei
  2. 200 g branza feta
  3. 3 oua
  4. 60 g parmezan ras
  5. ulei de masline (pentru uns vasul)
  6. sare,piper
Dovleceii se fierb intregi in apa cu sare aproximativ 15 minute, dupa care se lasa la scurs.Pentru a se scurge mai bine, pasati-i si lasati-i intr-o sita cateva minute.

Bateti bine cele 3 oua cu sare si piper si adaugati branza faramitata si parmezanul.Incorporati si dovleceii si bagati-i in cuptor pana se rumeneste pe deasupra.Poate fi servit ca garnitura sau cu salata cum am mancat eu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu