Ingrediente pentru 24 biscuiti:
- 2 si 1/2 cup faina = 210 g
- 1/2 cup faina de migdale = 70 g
- 1 cup zahar = 200 g
- 1 lingurita de bicarbonat de sodiu
- un praf de sare
- 250 g unt
- 1 ou
- fulgi de migdale pentru decor
- 1 ou pentru uns
Cand s-a racit si s-a intarit se formeaza bilute pe care le turtiti putin in palme si le puneti in tava.Ungeti-le cu ou si presarati fulgi de migdale.Bagati biscuitii in cuptorul incins pentru 20 minute.Se servesc de preferabil reci, dar sunt la fel de buni si calzi.
imi plac biscuitii cu migdale foarte mult! ti-au iesit foarte frumos!
RăspundețiȘtergereMultumesc mult :)
RăspundețiȘtergereSi mie mi-au placut mult!
Vai ce bine arata :X
RăspundețiȘtergeremultumesc :D
RăspundețiȘtergere