luni, 13 februarie 2012

Ciuperci umplute cu branza feta

Atata de mult mi-am dorit zapada si sincer acum vreau sa vina primavara.Sa se trezeasca natura la viata, sa ciripeasca pasarelele, poate sa vedem si fluturi colorati.Mai este putin si vine si primavara, pana atunci stam la caldurica si savuram ciupecute cu feta.

Ingrediente pentru 8 ciuperci :

  • 8 ciuperci
  • 2 linguri de branza feta
  • 1 / 2 lingura de patrunjel proaspat
  • 1 lingurita de zeama de lamaie
  • 1 / 2 lingurita de ulei de masline
  • 8 felii de rosie
  • piper proaspat
Spalati ciupercile si uscati-le cu un prosop.Scoateti coditele si tocati 3 dintre ele marunt.Adaugati peste coditele tocate branza feta, patrunjelul, zeama de lamaie, uleiul si piperul macinat proaspat.
Asezati ciupercile intr-un vas rezistent in cuptor.Umpleti ciupercile cu amestecul de branza, puneti capace ciupercilor cu feliile de rosie si presarati branza deasupra.Bagati ciupercile la cuptor pana se rumeneste branza de deasupra.
Ciupercile sunt delicioase indiferent cu ce sunt umplute, asa ca nu ezitati sa le gatiti in acest fel ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu