luni, 5 martie 2012

Conopida coapta cu pesto de nuci

Tot din seria "conopida delicioasa de te lingi pe degete" face parte ceea ce postez astazi.De fapt este o completare, un alt mod de interpretare.

Ingrediente pentru conopida coapta : o conopida, 3 catei de usturoi intregi, cimbru, praf de usturoi si ulei de masline.Amestecati conopida rupta in bucati cu restul ingredientelor si bagati-o in cuptor pana se rumeneste.
Ati face bine sa pregatiti cat mai repede sosul pesto, pana nu mancati toata conopida asa cum e.Va asigur ca reprezinta o tentatie mare :D

Ingrediente pentru pesto :

  • o mana de nuci
  • parmezan
  • ulei de masline
  • sare
  • miere dupa preferinte
Le aruncati pe toate in robot si le mixati pana se transforma in pasta.Cu acest pesto manjiti conopida si mancati pe nerasuflate :)
Nu uitati sa mai pastrati si pentru cei din jur ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu