- 1 lingurita de ghimbir ras
- 1 lingurita de usturoi ras
- 1 lingurita de seminte de chimen
- 1/2 lingurita de turmeric
- 1/2 ceapa tocata
- 2 linguri de ulei (una simpla, una picanta)
- 1 lingurita de coriandru pisat (sau pudra)
- 1 lingurita de chimen pisat (sau pudra)
- supa de pui
- carne de curcan (sau pui) bucatele cat pentru 2 persoane
- sare / piper
Am pus si bucatelele de curcan si le-am lasat sa se albeasca pe ambele parti, dupa care am pus sare, piper si supa de pui cat sa acopere bucatelele de carne.Le-am lasat pana sosul a scazut si a devenit consistent.
In timp ce carnea fierbea m-am ocupat si de orezul cu curry foarte simplu.Am spalat orezul, am calit o ceapa si am adaugat orezul.L-am lasat 1 minut cu ceapa amestecand continuu.Apoi am presarat 1 lingurita doua de praf de curry si apa in cantitate dubla fata de orez.L-am acoperit si l-am lasat sa fiarba 20 minute.
Asa ca astazi am avut un pranz delicios.Cam asa functioneaza la mine gatitul in cursul saptamanii...gatesc seara si mananc a doua zi la pranz ...:)))...nu e usor :D
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu