Ingrediente pentru 2 portii :
- 400 g naut fiert
- 1 lingura de ulei de masline
- 1 / 2 ceapa tocata
- 1 catel de usturoi tocat
- 1 lingurita de chimen macinat
- 450-500 ml de supa de legume sau pui (sau apa)
- coriandru proaspat tocat (mie mi-a lipsit cu desavarsire)
- zeama de lamaie dupa gust
- sare / piper
Am pus la calit ceapa tocata si usturoiul in ulei.Cand s-a rumenit ceapa am adaugat chimenul macinat si am amestecat un minut.Am aruncat nautul fiert impreuna cu supa.Am sarat si piperat supa si am lasat-o sa dea in clocot.Am redus temperatura focului si am lasat supa sa fiarba 10 minute.
Opriti focul si adaugati coriandrul tocat, apoi pasati supa.Stoarce-ti zeama de lamaie dupa gust si stropiti cu putin ulei de masline.Este o supa hranitoare si delicioasa, perfecta pentru iarna.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu