vineri, 11 martie 2011

Pui cu mazare si smantana


O sa incep cu o reteta care mi-a depasit asteptarile...absolut delicioasaaaa!!!
Aveti nevoie de urmatoarele : un piept de pui ,3-4 feliute bacon,2 catei de usturoi (love it...in aproape orice :D) ,ceapa verde,200 g mazare ,salata verde ,patrunjel si 2-3 linguri de smantana lichida.

Pentru inceput calim baconul in foarte putin ulei (o lingura).Se scoate baconul ,iar in grasimea ramasa se prajeste puiul taiat bucatele.



Dupa ce l-ati parjolit bine pe ambele parti,adaugam ceapa tocata si usturoiul pentru cateva secunde....cat sa se caleasca putin.Se adauga 200 ml apa fierbinte, baconul prajit si se acopera pentru 15 minute.

Dupa ce puiul s-a facut,dam focul tare si adaugam mazarea si frunzele de salata rupte.Lasam pe foc 4-5 min,verificam puiul(sa fie copt),oprim focul si adaugam smantana.
Imprastiem verdeata si dam startul unei mese copioase!!!

Un comentariu:

  1. mmm...ce bine arata !!!
    abia astept sa incerc si eu reteta.
    pare usor de facut si ingredientele sunt la indemana ;)

    RăspundețiȘtergere