Weekendul trecut a avut ca laitmotiv spanacul.Pur si simplu mi s-a facut pofta si am luat o punga de spanac congelat.Nu am gasit proaspat din pacate, dar sincera sa fiu e si mai rapid asa :D.Am inceput cu scrambled eggs, despre care ca povestesc zilele urmatoare, si am continuat cu o minunatie de hummus cu spanac.
Sunt sigura ca Dl Spanac nu se afla printre preferintele multora dintre voi, si eu am fost certata cu el dar intre timp ne-am imprietenit.
Am pus nautul la inmuiat cu o seara inainte si a doua zi l-am fiert pana a devenit moale sa-l pot pasa fara probleme.Spanacul l-am scos din congelator si l-am bagat in frigider sa se dezghete.
Apoi am pus in robot urmatoarele : naut fiert, spanac, pasta de susan, zeama de lamaie, 1 catel de usturoi, sare, piper, coriandru macinat, chimen macinat si ulei de masline.Le-am pasat pana a devenit o crema si am mai adaugat ulei si putina sare dupa ce am gustat.A mers de minune intins pe crakersi de cereale.
ce idee geniala, trebuie sa incerc si eu neaparat cu spanac!
RăspundețiȘtergeredaaa...a fost o combinatie reusita...si si-a pastrat aroma hummusului de baza.
RăspundețiȘtergere