luni, 7 noiembrie 2011

Somon cu pesto si legume la gratar

Nu mai mancasem de mult somon si mi s-a facut dor.Si cum am intr-un ghiveci 2 tufe mici de busuioc care asteapta sa fie folosite am pregatit o pasta pesto din busuioc, parmezan, usturoi, ulei de masline, sare si piper proaspat (nu am avut seminte de pin sau alune de vreun fel).
Separat am pus pe gratar 2 rosioare si cateva felii de vinete cat sa se inmoaie si sa se rumeneasca putin.

Pentru un gust mai intens, somonul asezonat cu sare si piper l-am pus in tigaia incinsa cu putin ulei cu pielea in jos.Dupa ce s-a rumenit l-am intors si l-am mai lasat 3-4 minute si pe cealalta parte.
S-au facut si legumele, am asezat somonul in farfurie si am pus un strat de pesto pe deasupra.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu