Asadar si prin urmare, pastele nu trebuie neaparat sa inoate in sos ca sa fie delicioase.
Ingrediente pentru o portie pentru flamazi si pofticiosi :
- 4 rondele de tagliatelle proaspete
- 150 g de ciuperci (10-12 ciuperci mici)
- 8-9 creveti
- 1 catel de usturoi
- 2 lingurite de capere
- un praf de fulgi de chilli
- 40 ml de vin alb
- ulei de masline pentru prajit
- sare / piper
- 1 lingurita de sos "Sugo ai funghi porcini" de la Casa Rinaldi (optional)
- 3-4 frunze de busuioc
Prajiti crevetii in putin ulei de masline si lasati-i deoparte.Mai adaugati putin ulei si prajiti ciupercile tocate cu usturoiul si fulgii de chilli.Turnati vinul alb si lasati-l pana iese tot alcoolul, apoi adaugati crevetii, pastele fierte separat, caperele si optional sosul meu de ciuperci.Asezonati cu sare, piper proaspat si busuioc proaspat.
Mai simplu si rapid de atat nu se poate.Iar rezultatul depaseste asteptarile.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu