Si uite asa am taiat un dovlecel in doua si l-am scobit sa cuibaresc amestecul ce urma sa-l prepar...
Am dat pe razatoare un morcov si am tocat o ceapa.
Apoi am condimentat carnea cu piper proaspat,un praf de sare, un catel de usturoi tocat marunt, marar verde.Pentru o aroma mai exotica am adaugat si cate o lingurita de garam masala si tandoori masala, din cel iute mai putin sa nu iau foc.Intre timp am calit in foarte putin ulei ceapa si morcovul si le-am pus peste amestec.Ca sa le leg putin am spart si un ou si le-am omogenizat bine.
Am umplut dovlecelul si am presarat parmezan din belsug.
I-am bagat in cuptor si am savurat aroma ce mi-a inundat casa.Aratau demential, sa nu mai spun de miros.Dar pentru ca era deja ora 10 pm si recunosc ca incerc sa nu mai mananc seara....nu-mi iese mereu....mi-am pus pofta in cui si am asteptat pana a doua zi la pranz sa ma destrabalez culinar :D
Pofta buna!!!
progresezi...
RăspundețiȘtergere